Välj tre varuprover som gåva med varje order – Fri frakt över 500 kr

Introducerar

Verso Daily SPF 50 med Algica

köp

Vi är glada att kunna presentera Verso Daily SPF 50. Efter grundlig forskning är vi nu stolta över att ha utvecklat ett innovativt solskydd som ger ett mångsidigt brett och högt skydd. Att dagligen använda ett bredspektrum SPF är av avgörande betydelse för att förhindra solskador och motverka pigmenteringar samt för tidiga tecken på åldrande. Ett välformulerat solskydd främjar en hälsosam hud samt bibehåller och förbättrar resultatet av din hudvårdsrutin.

med Algica

Daily SPF 50

köp

INNOVATIVT SOLSKYDD FÖR EN SYNBART HÄLSOSAM HUD MED NATURLIG LYSTER

Med Verso Daily SPF 50 har vi utformat en produkt som effektivt skyddar huden mot UVA/UVB. Märkningen PA står för Protection Grade of UVA som graderar en produkts förmåga att blockera UVA-strålar. PA++++, som används i Verso Daily SPF 50, är den högsta klassificeringen och står för ”extremt högt UVA-skydd”.

Kliniska studier bekräftar att Verso Daily SPF 50 skyddar huden mot HEV-ljus (High-Energy Visible Light) och är vattenresistent i 40 minuter.

För att uppmuntra till daglig användning av SPF har vi utvecklat en återfuktande, silkeslen och snabbabsorberande creme som är smidig att applicera och ger en sammetslen finish med naturlig lyster. Den lätta konsistensen ger ingen fet, klibbig känsla och lämnar inga tecken på en vit hinna. Verso Daily SPF 50 ger utmärkta hudförbättrande fördelar med sina återfuktande, mjukgörande och lugnande egenskaper.

Detta dagliga solskydd är veganskt och utan doft eller silikoner. Vi använder endast kemiska UV-filter som anses ofarliga för korallreven.

SÅ FUNGERAR VERSO DAILY SPF 50

Detta noggrant formulerade solskydd inkluderar högt skydd mot UVA/UVB samt HEV-ljus, High Energy Visible Light, även kallat blått ljus. HEV-ljus strålar ut från många elektroniska enheter, såsom mobiltelefoner, datorer och surfplattor. Forskning visar hur detta har en betydande negativ inverkan på huden. Därför är det viktigt att använda ett högt solskydd med en kombination av beprövade skyddande antioxidanter för att motverka de synliga effekterna av dessa stressfaktorer.

VERSO DAILY SPF MED ALGICA - HAVETS JUVELER

Algica, framodlade kiselalger från den svenska västkusten, kända som “havets juveler”, har visat sig bidra till att boosta och förhöja SPF-förmågan med 11 procent. Denna unika, naturliga och multifunktionella ingrediens härstammar från havet och odlas på ett hållbart sätt som skyddar havets ekosystem. Algica skördas direkt från västkusten i Sverige så att den inte skadar det marina livet eller havsmiljön och är därmed säker för hav och oceaner.

Verso Daily SPF 50 är ett bra alternativ för alla hudtyper. Det är kliniskt bevisat att Algica intensivt återfuktar huden och skyddar den mot de synliga effekterna av föroreningar. Dessutom är det en utmärkt förstärkare av andra ingredienser, vilket ökar de synliga resultaten av produkten. Den unika kiselalgen ger en mjuk, lyxig känsla när du applicerar Verso Daily SPF 50 på huden.

VERSO SKINCARE

Ett välformulerat solskydd främjar en hälsosam hud samt bibehåller och förbättrar resultatet av din hudvårdsrutin.

För närvarande inte tillgänglig i Nordamerika eller Australien

Upptäck mer

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER