Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask
Verso Reviving Eye Mask

Verso Reviving Eye Mask

100 SEK

Verso Reviving Eye Mask är en återfuktande hydrogelmask med Retinol 8 som förser den känsliga huden runt ögonen med extra energi.
Funktion

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Korea

Produktinformation

HUDFÖRYNGRANDE OCH ÅTERFUKTANDE ÖGONMASK MED RETINOL 8

Verso Reviving Eye Mask är en återfuktande hydrogelmask med Retinol 8 som förser den känsliga huden runt ögonen med extra energi. Masken förser din hud med fukt och minskar dess ålderstecken.

SÅ FUNGERAR DEN

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än vanligt retinol och hälften så irriterande. Det aktiverar föryngringsprocessen genom att öka hudens naturliga produktion av kollagen. Verso Reviving Eye Mask använder hydrogel som liknar hudens egen sammansättning och underlättar för A-vitaminet och andra aktiva ämnen att effektivt tränga in i huden. Verso Reviving Eye Mask ger upp till 30 timmars återfuktning.

HUVUDINGREDIENSER

Verso Reviving Eye Mask innehåller vattenbindande hyaluronsyra, extrakt av grapefrukt med antioxidanta egenskaper och rapsolja. Tillsammans med Retinol 8 bidrar dessa ingredienser till att den känsliga huden runt ögonen blir jämnare och spänstigare.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är en ögonmask och vad gör den?

En ögonmask ger djupverkande hudvård för området kring ögonen.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Eye Reviving Mask i min dagliga hudvårdsrutin?

Det är ett utmärkt sätt att hålla huden runt ögonen återfuktad under längre tid.

Hur länge varar Verso Eye Reviving Mask?

Maskens effekt varar upp till 30 timmar. Vi rekommenderar dig att komplettera din hudvårdsrutin med en maskbehandling en eller två gånger i veckan för att hålla huden fräsch och återfuktad.

Hur förvarar jag Verso Eye Reviving Mask bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Användning

Applicera direkt på rengjord hud. Öppna förpackningen och ta bort den tunna skyddsfilmen. Placera de två delarna på huden under ögonen. Ta bort den tjockare skyddsfilmen och behåll masken på i ungefär 20 minuter. Avlägsna den sedan försiktigt och massera in eventuell återstående produkt i huden med fingertopparna. Alla masker är formulerade utan sulfater, syntetiska färgämnen, ftalater, GMO eller triklosan. Versos maskserie är perfekt att använda en eller två gånger i veckan.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER