Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit
Verso Eye Care Kit

Kits & sets

Verso Eye Care Kit

950 SEK

1 250 SEK

Verso Eye Care Kit innehåller favoriterna Verso Super Eye Serum och Verso Eye Cream (i originalstorlekar).

De resultatinriktade ögonprodukterna kan minska synbarheten av mörka ringar, svullnad och fina linjer samtidigt som de tillför maximalt med fukt och energi till ögonområdet.
Funktion

Vegansk

Fri frakt

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Verso Eye Cream ger optimalt med fukt och skyddar huden kring ögonen från synbara effekter av miljörelaterade stressfaktorer. Verso Super Eye Serum motverkar ålderstecken och kan minimera svullnad, mörka ringar och ojämn hudton. Det lätta ögonserumet med Retinol 8 ger maximal energi och spänst.

VERSO SUPER EYE SERUM, 30 ml

Verso Super Eye Serum är ett ögonserum med lätt, cremig konsistens som motverkar synbara ålderstecken och ger energi och spänst till ögonområdet. Serumet innehåller Retinol 8 för optimala synbara resultat. Svullnad, mörka ringar och ojämn hudton blir mindre framträdande och ögonområdet får en ny fräschör.

Applicera en liten mängd under ögat. Var noga med att inte klappa in produkten för nära ögat. Börja försiktigt från inre ögonvrån och fortsätt ut mot tinningen.

VERSO EYE CREAM, 15 ml

Verso Eye Cream är särskilt utvecklad för att passa den ömtåliga huden kring ögonen. Den rika formulan har återfuktande och näringsgivande egenskaper som gör huden smidig och slät. Verso Eye Cream är perfekt att använda om du lätt blir torr kring ögonen eller vill börja använda en produkt anpassad för ögonområdet.

Applicera en mindre mängd på toppen av dina ringfingrar. Klappa försiktigt in ett tunt lager runt ögonkonturen. Verso Eye Cream kan även användas till torra partier i ditt ansikte. Ögoncremen slätar ut huden och gör att din makeup/concealer håller längre.

ANVÄNDNING

Börja gärna med att varva Verso Eye Cream med Verso Super Eye Serum för bästa möjliga resultat. Denna kombination ger en optimal fuktnivå till huden och förhöjer den synliga effekten av de aktiva ingredienserna i Super Eye Serum. Använd inledningsvis Verso Eye Cream varje morgon och varva med Verso Super Eye Serum varannan kväll.

För att ytterligare förstärka effekten kan du efter en vecka öka användningen av Verso Super Eye Serum till varje kväll.

Fullständig ingredienslista och produktinformation finns att läsa på respektive produktsida.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER