Super Facial Serum: Din gåva vid köp för minst 950kr – Kod: SUPERSERUM

REVOLUTIONERANDE HUDVÅRD

Vår filosofi

HUDVÅRD MED STIL

Verso gör vardagslivet lite lättare. Varumärket grundades i Stockholm 2013 med ambitionen att förenkla din hudvårdsrutin genom att erbjuda högeffektiva, lättanvända produkter som ger en varaktigt vacker och frisk hud. Våra produkter är vetenskapligt verifierade, åtgärdar specifika problemområden och gör dig redo för dagen på nolltid.

VETENSKAP I VARDAGEN: RETINOL 8

Versos nyckel till en enklare vardag börjar och slutar med vårt unika A-vitaminkomplex Retinol 8. Det är åtta gånger så effektivt och hälften så irriterande som traditionellt retinol. Det stimulerar hudens kollagenproduktion, vilket minskar hudens synliga ålderstecken väsentligt. Retinol 8 är resultatet av vår kompromisslösa strävan efter ett ultraeffektivt retinol som är skonsamt mot huden. Det tillgodoser hudens grundläggande behov på djupet och förbättrar därigenom dess kvalitet och fasthet, samtidigt som det förenklar din hudvårdsrutin.

INGA ONÖDIGA INGREDIENSER

Vi väljer våra ingredienser med extrem omsorg och tar inga genvägar för att utveckla våra produkter. Retinol 8 hjälper oss att hålla antalet ingredienser per produkt mycket lågt. Endast de bästa substanserna med förmågan att sakta ned hudens åldrande kvalificerar sig för våra formuleringar. Versos produktsortiment innehåller inga färgtillsatser, parabener och mineraloljor. Det är skonsamt nog för dagligt bruk, även på extra ömtålig hud.

EFFEKT SOM BESTÅR

Verso blev till genom en vilja att skapa effektiv, essentiell och vardagsanpassad hudvård. Våra produkter parar sig lätt och ledigt med dina personliga favoriter, oavsett vilken kombination av produkter du föredrar. Du kan självklart också använda våra produkter för sig.

- LARS FREDRIKSSON, GRUNDARE AV VERSO SKINCARE

Grunden i Verso är Retinol 8, vårt unika A-vitaminkomplex

Verso Skincare

Om oss

Läs mer

Verso Skincare

Våra ingredienser

Upptäck

Verso Skincare

Retinol 8

Läs mer
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER