DIN GÅVA – Sound Of Verso tote bag vid köp av Retinol 8 Super Serums kit – Använd koden: SoundOfVerso

ROUTIN FÖR NORMAL HY

Torr & Fuktfattig

RUTINEN

Detta är Versos dagliga hudvårdsrutin för nomal hy som tenderar att vara torr och fuktfattig. Genom att inkludera niacinamid i din hudvårdsrutin minskar risken för uttorkning av det yttre hudlagret och hudbarriärens funktion förbättras.

STEG 1 MORGON

Fukta en bomullstuss med vår effektiva och lugnande Verso Micellar Water. Håll tussen mot ditt stängda öga några sekunder och svep sedan varsamt bort för att rengöra. Fortsätt över hela ansiktet till dess att det är helt rent. Kraftigare makeup kan behöva tas bort med hjälp av extra makeupborttagare. Produkten behöver inte sköljas av.

STEG 2 MORGON

Fördela ett par droppar av Verso Hydration Serum över hela ansiktet för optimal och omedelbar återfuktning av huden.

STEG 3 MORGON

Avsluta med två pumpar av Verso Nourishing Cream för extra långvarig djup återfuktning. Fördela cremen varsamt över ditt ansikte och hals och massera in den i huden för att aktivera upptagningen och ge extra fukt.

TILLÄGG

Som tillägg till denna basrutin rekommenderar vi vår skonsamma Verso Foaming Cleanser. Den gör huden mjuk och förstärker och förbättrar dess glow och lyster. Vi rekommenderar också att lägga till Verso Super Facial Oil med Retinol 8 till rutinen för att öka hudens naturliga produktion av kollagen och dämpa inflammatoriska tendenser.


N°1 Cleanse

Micellar Water

Shoppa nu

N°4 Boost

Hydration Serum

Shoppa nu

N°3 Nighttime

Nourishing Cream

Shoppa nu

STEG 1 KVÄLL

Tag en liten mängd av produkten i handflatan, addera vatten och jobba upp ett skum. Tvätta ansiktet varsamt, skölj med ljummet vatten och avsluta med att skölja av med kallvatten.

STEG 2 KVÄLL

Applicera ett tunt lager av Verso Eye Cream varsamt runt ögonen för att utnyttja den fulla kraften hos cremens återfuktande och åldersförebyggande egenskaper.

STEG 3 KVÄLL

Avsluta med två pumpar av Verso Night Cream för att hjälpa huden att återhämta sig från påfrestningar den utsatts för under dagen och också för en inflammationshämmande verkan. Applicera i ansikte och på halsen.

TILLÄGG

Som tillägg till denna basrutin rekommenderar vi Verso Hydration Serum för optimal och omedelbar återfuktning och Verso Super Facial Oil med Retinol 8 för att öka hudens naturliga produktion av kollagen och dämpa inflammatoriska tendenser. 

För att förse den känsliga huden runt ögonen med extra energi och reducera mörka ringar under ögonen rekommenderar vi att lägga till Verso Super Eye Serum. Om du har en mer känslig hud använd Verso Reviving Eye Mask istället.

ATT LÄGGA TILL NÅGRA GÅNGER I VECKAN

Om du har torr hud som inte är känslig kan du addera vår Verso Enzyme Peel med AHA & PHA 1-2 gånger i vecka. Den tar bort döda hudceller, motverkar igentäppta porer och påskyndar cellförnyelsen.

Du kan även lägga till Verso Lip Serum till rutinen för att minskar förekomsten av fina linjer runt om läpparna.

För en maximerad djup återfuktning med långvarig effekt rekommenderar vi att använda Verso Deep Hydration Mask 1-2 gånger i veckan. Den förbättrar hudens förmåga att behålla fukt.


N°1 Cleanse

Foaming Cleanser

Shoppa nu

N°5 Eye

Super Eye Serum

Shoppa nu

N°3 Nighttime

Night Cream

Shoppa nu
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER