Super Facial Serum: Din gåva vid köp för minst 950kr – Kod: SUPERSERUM

Verso Skincare

Tillsammans för en hållbar miljö

Vår vision och resa i hur vi tillsammans kan stå för en hållbar miljö genom jämlikhet, rättvisa och respekt för varandra och vår planet.

Verso strävar efter att agera enligt Förenta Nationernas hållbarhetsmål. Genom att erbjuda produkter som medvetet utvecklas med högkvalitativa aktiva ingredienser, syftar vi till att uppmuntra medveten konsumtion för en hållbar strategi som gynnar både miljön och din hud.

För oss innebär hållbarhet mer än att minimera avfall. Vi strävar efter etiskt hållbara standarder genom hela Versos leveranskedja, inklusive alla människor och samhällen som är involverade längs vägen för att säkerställa att produkterna når konsumenterna. Det är lika viktigt hur vi behandlar varandra som vår planet.

Få insikter om vårt arbete med att erbjuda hållbar hudvård med jämlikhet och mångfald som våra ledstjärnor:

MEDVETEN KONSUMTION

Vi strävar alltid efter att använda ett fåtal högpresterande nyckelingredienser.

Våra produkter innehåller få, högkvalitativa ingredienser utan onödiga tillsatser för att säkerställa utseendet av hälsosam hud. Vi utvecklar våra produkter med omsorg och använder vetenskapligt bevisade ingredienser som bidrar till bästa funktionen för huden. Läs om våra "Smarta" ingredienser här.

Vi gör medvetna val för att främja hållbar konsumtion.

Vi tror att en daglig hudvårdsrutin med ett fåtal högkvalitativa produkter minskar tidsåtgången och pengar som spenderas. Dessutom minskar det onödig miljöpåverkan som orsakas av överkonsumtion. Läs om våra ”Smarta” ingredienser.

FÖRPACKNING & DEDIKERAD ÅTERVINNING

Genom att medvetet och kontinuerligt granska våra produkters förpackning strävar vi efter att övervaka och minska vårt plastavfall. Vi kommer fortsätta att hitta återvunna plastalternativ inom företaget och hela vår leveranskedja, för att tillhandahålla produkter och förpackningar som lätt kan återvinnas för att skydda vår miljö. Vår ambition är att göra vårt yttersta för att minska vårt koldioxidavtryck.

  • Vårt mål är att erbjuda den bästa hållbara förpackningen som skyddar både våra produkter och användarupplevelsen samtidigt som den är snäll mot planeten. Läs vår journal om "Clean Beauty".
  • Vi strävar efter att all lufttät förpackning ska finnas tillgänglig i 75% återvunnen plast, PCR (Post-Consumer Recycled Packaging), med samma hållbarhet och livslängd. Under 2022 introducerade vi vår första Verso PCR-produktförpackning på marknaden.
  • Vi arbetar kontinuerligt med att söka hållbara förpackningsalternativ utan att kompromissa med vår strävan att leverera hög kvalitet. 
  • För att uppfylla våra mål med att erbjuda hållbar hudvård har vi minskat våra produkters ytterförpackning med 14%. Genom att optimera designen kan vi erbjuda en tilltalande produktförpackning utan onödigt tomt utrymme.
  • Vi har slutat använda cellofan för att täcka ytterförpackningen, vilket sparar mer än 200 kg plast årligen.
  • Vi för en kontinuerlig dialog med våra förpackningsleverantörer i syfte att påverka och driva fram ytterligare förbättringar av hållbar förpackning för att minska användningen av material som kan påverka miljön.

MÅNGFALD OCH JÄMLIKHETSPOLICY

Vår policy syftar till att erbjuda rättvisa, respekt och jämlikhet för alla anställda, oavsett om anställningen är temporär, deltid eller heltid.

Vår ambition är att skapa en arbetsmiljö fri från mobbning, trakasserier och olaglig diskriminering. Vi arbetar för att främja värdighet och respekt för alla, där individuella skillnader och bidrag från all personal erkänns och uppskattas.

Mångfald och inkludering är prioriterade områden.

För ett nutida, modernt hudvårdsmärke bör mångfald och inkludering få höga prioriteringar. Hos Verso lär vi oss, utvecklas och arbetar kontinuerligt med att förbättra dessa aspekter med ett långsiktigt tillvägagångssätt. Vi har en handlingsinriktad plan för att vägleda oss om hur vi kan bidra både nu och i framtiden.

Vi anser att alla människor ska ha lika rättigheter och möjligheter; därför accepterar vi inte någon form av diskriminering, diskriminerande behandling eller trakasserier.

I vårt arbete med att uppnå en arbetsplats där denna policy är självklar har följande mål definierats:

  • En arbetsplats fri från diskriminering, trakasserier och missbruk av något slag.
  • Skillnader är tillgångar som ska värderas och uppskattas.
  • Kulturell medvetenhet och känslighet ska vara en naturlig övervägande del av vårt dagliga arbete.
  • Eftersom världen ständigt förändras strävar vi efter att vara en harmoniserad organisation i linje med samtida rörelser. 

Marknadsföringssamarbeten & urval.

Vi strävar efter att samarbeta med partners som representerar mångfald i termer av modeller och förståelse för olika kontexter.

Vi har sett en ökad mångfald i modeller, influencer-samarbeten, ambassadörer, kanaler, innehåll och språk. Alla som interagerar med Verso Skincare ska alltid känna sig välkomna, och alla partners eller medarbetare på företaget ska alltid känna sig inkluderade och som en del av teamet. Läs vår journal om Mångfald.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER