Verso Travel Series

Sets & Kits

Verso Travel Series

450 SEK

Verso Travel Series inkluderar reseförpackningarna Verso Foaming Cleanser, Verso Day Cream och Verso Night Cream.

Huvudingredienser

Produktinformation

Ta med din hudvård på resan

Verso Travel Series inkluderar reseförpackningarna Verso Foaming Cleanser, Verso Day Cream och Verso Night Cream. Produkterna kommer i en återförslutbar aluminiumpåse för bästa hållbarhet. Den är återanvändbar och passar perfekt på resan.

Verso Foaming Cleanser 25 ml

En mild ansiktsrengöring som du kan använda varje dag. Den tar skonsamt bort lätt makeup samt orenheter och lämnar huden fräsch och redo för nästa steg i hudvårdsrutinen.


Verso Foaming Cleanser rengör huden utan att torka ut den och den skummande formulan består av fruktenzymer som hjälper till att avlägsna orenheter och gör rengöringen ännu mer effektiv.


Ta en liten mängd av produkten i handflatan och tillsätt vatten för att arbeta upp ett skum. Tvätta ditt ansikte noggrant, skölj av med ljummet vatten och avsluta med en skvätt kallt vatten på huden. Rengöringen används som ett första steg i hudvårdsrutinen, innan du följer upp med andra produkter från Verso.


Sheasmör fungerar mjukgörande på huden, medan fruktenzymerna har en peelande effekt som förbättrar hudens glow och lyster. Vitamin E skyddar i sin tur huden från att påverkas negativt av sol, gifter och föroreningar.

Verso Day Cream 15 ml

En fuktgivande och skyddande ansiktscreme för en ungdomlig hy full av lyster. Verso Day Cream innehåller niacinamid, gurkmeja och Retinol 8 som skyddar din hud från för tidigt åldrande och håller den fin och mjuk. Verso Day Cream innehåller Retinol 8 som är ett stabiliserat A-vitaminkomplex åtta gånger mer effektivt än traditionellt retinol, men hälften så irriterande. Det kickar igång hudcellernas förnyelseprocess som stimulerar till att hudens egen produktion av kollagen ökar. Använd produkten med fördel på morgonen. Applicera på rengjord hud över ansikte och hals. Dagcremen går att använda både på egen hand och tillsammans med andra hudvårdsprodukter. För extra bra resultat kan du kombinera den med Verso Super Facial Serum och Verso Super Eye Serum.

Utöver Retinol 8 innehåller Verso Day Cream Vitamin B3 för att tillföra en vacker lyster i huden. UV-filter och gurkmejaextrakt hjälper till att skydda huden från för tidigt åldrande. Gurkmeja verkar också som en effektiv antioxidant som minimerar synligheten av rynkor och ger dig en fräsch och jämn hudton.

[/h]Verso Night Cream 25 ml[/h]

Verso Night Cream lugnar, reparerar och förnyar din hud. Den innehåller Retinol 8, vilket ger din hud en mjukare känsla och yngre utseende.

Produkten innehåller Retinol 8 som är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än traditionellt retinol, men hälften så irriterande. Det kickar igång hudcellernas förnyelseprocess som stimulerar till att hudens egen produktion av kollagen ökar. Denna mjuka och närande nattcreme med retinol gör att din hud reagerar mindre på de externa stressfaktorerna i ett modernt liv. 

Denna nattcreme används på kvällen innan du går och lägger dig. Applicera på rengjord hud över ansikte och hals. Verso Night Cream kan användas på egen hand eller tillsammans med andra hudvårdsprodukter. För extra bra resultat kan du kombinera den med Verso Super Facial Serum och Verso Super Eye Serum.


Utöver Retinol 8 är Verso Night Cream berikad med antioxidanter från havre, vilka ger huden ett långsiktigt skydd mot yttre faktorer som påverkar huden negativt. Tillsammans med gurkmejan ger havreextrakten utmärkta antiinflammatoriska effekter.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Temp TestFreaks
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.