Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine
Verso Hydrating Routine

Routines

Verso Hydrating Routine

2 090 SEK

3 100 SEK

Verso Hydrating Routine är den perfekta rutinen för dig som vill ge huden ett direkt och långvarigt återfuktat resultat som bevarar och främjar hudens välbefinnande. Rutinen innehåller aktiva produkter som kan göra huden synbart mjukare och slätare. Verso Hydrating Routine är den idealiska rutinen för dig som är nybörjare av avancerad hudvård eller om du har en känsligare hud.
Funktion

Produktinformation

RENGÖRING – VERSO FACIAL CLEANSER

Facial Cleanser är en skonsam rengöring för daglig användning. Den milda formuleringen avlägsnar lätt makeup och föroreningar. Huden lämnas mjuk och len samtidigt som den är redo för nästa steg i rutinen.

Applicera en liten mängd i handflatan och löddra upp med vatten. Massera över ansiktet och skölj av med ljummet vatten. Verso Facial Cleanser kan användas morgon och kväll. Följ upp med serum och/eller återfuktande creme.

BOOST - VERSO HYDRATION SERUM

Verso Hydration Serum ger optimal och omedelbar fukt till huden samt långsiktig återfuktning. Den höga halten av niacinamid kan lugna rodnad och irritation samtidigt som hudtonen blir jämnare och vidgade porer minimeras.

Applicera på ansikte och hals morgon och/eller kväll. Massera in serumet med cirkulära rörelser och följ upp med en mjukgörande creme.

DAGCREME – VERSO DAY CREAM

Verso Day Cream är en återfuktande ansiktscreme som effektivt motverkar tecken på för tidigt åldrande och stärker hudens naturliga skydd mot miljörelaterade stressfaktorer.

Retinol 8, niacinamid och gurkmeja är aktiva stjärningredienser som minskar synligheten av pigmenteringar och ger en hälsosam lyster.

Applicera Verso Day Cream på väl rengjord hud över ansikte och hals morgon och/eller kväll. Day Cream kan kombineras med Versos serum. Vi rekommenderar att till dagen använda ett solskydd med minst SPF 30 för att bibehålla dina resultat och en hälsosam hud.  

NATTCREME – VERSO NOURISHING CREAM

Verso Nourishing Cream är en intensivt mjukgörande och närande creme. Cremen maximerar hudens fuktnivåer och gör den mjuk och slät med synbar lyster. Nordisk havre och ceramider lugnar och gör huden motståndskraftig mot yttre påfrestningar som föroreningar och torrt, kyligt väder.

Applicera på ansikte och hals genom att massera in cremen med cirkulära rörelser. Använd morgon och/eller kväll alternativt närhelst huden behöver extra mycket fukt. Vid användning till dagen rekommenderar vi att du avslutar din rutin med att applicera ett solskydd.


Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER