Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix

N°6 Refine

Verso Blemish Fix

900 SEK

Verso Blemish Fix en gel med Retinol 8, gurkmeja och portulak som effektivt förhindrar och begränsar uppkomsten av utslag och blemmor.

Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Fri frakt

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN EFFEKTIV FORMULA MED RETINOL 8 MOT UTSLAG OCH BLEMMOR

Verso Blemish Fix en gel med Retinol 8, gurkmeja och portulak som effektivt förhindrar och begränsar uppkomsten av utslag och blemmor. Denna formula löser upp igentäppta porer, dämpar produktionen av talg och reducerar inflammationer för en hälsosam och frisk hud.

SÅ FUNGERAR DEN

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex. Det är åtta gånger mer effektivt än vanligt retinol och hälften så irriterande. Den är effektiv även i låga doser vilket ger den flera fördelar i att motverka oren hy, utslag och blemmor. Retinol 8 löser upp igentäppta porer genom att stimulera produktionen av nya hudceller. Niacinamid hämmar produktionen av talg som täpper till porerna och hindrar därigenom effektivt uppkomsten av utslag och blemmor. Gurkmeja har anti-mikrobiella egenskaper och kan minska inflammationer orsakade av akne. Formulan bidrar också till att minska fina linjer och rynkor. Resultatet är en renare hud med mer lyster.

HUVUDINGREDIENSER

Förutom Retinol 8, niacinamid och gurkmeja, innehåller Verso Blemish Fix extrakt från portulakplantan. Portulak är vanligt förekommande i orientalisk medicin för att dra nytta av dess lugnande och allergidämpande fördelar. Den kan också förebygga erytem (hudrodnad).


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är Verso Blemish Fix och vad gör den?

Verso Blemish Fix är en gel som bekämpar uppkomsten av utslag och blemmor.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Blemish Fix i min dagliga hudvårdsrutin?

Om din hud har en benäget att få utslag eller blemmor så är det en god idé att inkludera en formula med förmågan att minska produktionen av talg och reducera inflammationer. Porer som har täppts igen med talg och smuts ger ofta utslag. För att begränsa uppkomsten av utslag har Verso Blemish Fix formulerats med en unik mix av åldersförebyggande och anti-inflammatoriska ingredienser - Retinol 8, niacinamid, gurkmeja och portulak.

Hur förvarar jag Verso Blemish Fix bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Användning

Applicera över hela ansiktet på morgonen och kvällen efter att du har använt Verso Acne Deep Cleanse. Komplettera dessa steg med en fuktigivande produkt t ex Nourishing Cream, Daily Facial Fluid eller Hydration Serum.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER