Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix
Verso Blemish Fix

N°6 Refine

Verso Blemish Fix

90.00 USD

Verso Blemish Fix är en gel med Retinol 8, niacinamid, gurkmeja och Portulaca som hjälper till att effektivt förhindra och kontrollera uppkomsten av blemmor och finnar.

Huvudingredienser

Produktinformation

En effektiv formula med Retinol 8 mot finnar

Verso Blemish Fix är en gel med Retinol 8, niacinamid, gurkmeja och Portulaca som hjälper till att effektivt förhindra och kontrollera uppkomsten av blemmor och finnar. Denna formula löser upp tilltäppta porer, minskar talgproduktionen och reducerar inflammation för att ge dig en föryngrad, hälsosam och frisk hud. 

Så fungerar den

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än traditionellt retinol, men hälften så irriterande. Den är även effektiv i låg koncentration vilket ger den flera fördelar i att motverka oren hy, plitor och finnar. Den löser upp tilltäppta porer och kan förhindra uppkomsten av blemmor, plitor och finnar genom att normalis


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Applicera över hela ansiktet på morgon och kväll efter användning av Verso Acne Deep Cleanse. Avsluta med en fuktgivande produkt.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är en blemish fix och hur fungerar den?

Verso Blemish Fix är en gel som arbetar mot uppkomsten av blemmor och finnar.

Varför bör jag inkludera en blemish fix i min dagliga hudvårdsrutin?

Om du har lätt att få blemmor, akne och finnar är det en bra idé att använda en produkt med egenskaper som reducerar produktionen av sebum och minskar inflammationen i huden. Sebum och smuts har en tendens att täppa igen porer och därmed leda till finnar. Med Verso Blemish Fix håller du kontroll över finnar och blemmor då den innehåller en unik blandning av hudföryngrande och anti-inflammatoriska ingredienser - Retinol 8, Niacinamid, gurkmeja och portulaca.

Hur förvarar jag Verso Blemish Fix på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Effektiv formula mot finnar
Effektiv formula mot finnar
Effektiv formula mot finnar
Effektiv formula mot finnar
Effektiv formula mot finnar

Effektiv formula mot finnar

Vuxenakne och aknebenägen hud är ett stort problem för många människor.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.