Verso Reviving Eye Mask

N°8 Mask

Verso Reviving Eye Mask

10.00 USD

Verso Reviving Eye Mask är en återfuktande mask i hydrogelformula med Retinol 8 som ger extra energi till området runt ögonen.

Huvudingredienser

Produktinformation

Hudföryngring och återfuktning med Retinol 8

Verso Reviving Eye Mask är en återfuktande mask i hydrogelformula med Retinol 8 som ger extra energi till området runt ögonen. Masken är återfuktande och minimerar tecken på åldrande hud.

Så fungerar den

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än traditionellt retinol, men hälften så irriterande. Det kickar igång hudcellernas förnyelseprocess som stimulerar till att hudens egen produktion av kollagen ökar. Verso Reviving Eye Mask kommer i form av en hydrogelformula, vilken efterliknar hudens egen sammansättning och gör att Retinol 8 och övriga ingredienser snabbt går in i huden. Denna ögonmask erbjuder upp till 30 timmars återfuktning.

<


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Applicera direkt på rengjord hud. Öppna förpackningen och ta bort den tunna skyddsfilmen. Placera hydrogelmaskens delar på huden under ögonen. Ta bort den tjockare skyddsfilmen och låt masken sitta på i ungefär 20 minuter. Avlägsna den försiktigt och använd fingertopparna för att massera in eventuell kvarvarande produkt på huden. Alla Versos masker är fria från sulfater, syntetiska färgämnen, ftalater, GMO eller triklosan. Maskerna kan med fördel användas en eller två gånger i veckan.

how_to_module
Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är en ögonmask och hur fungerar den?

En ögonmask erbjuder djupgående hudvård för området runt ögonen.

Varför bör jag inkluderar ögonmask I min dagliga hudvårdsrutin?

Det är ett utmärkt sätt att hålla området runt ögonen återfuktat under en längre tid.

Hur förvarar jag Verso Reviving Eye Mask på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Anti-aging och återfuktning
Anti-aging och återfuktning
Anti-aging och återfuktning

Anti-aging och återfuktning

Ögonmasker ger området runt ögonen en föryngrande boost. Tack vare att de innehåller Retinol blir effekten både omedelbar och långsiktig.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.