Verso Intense Facial Mask

N°8 Mask

Verso Intense Facial Mask

15.00 USD

Verso Intense Facial Mask är en återfuktande ansiktsmask med en formula av hydrogel boostad med Retinol 8 för att ge huden en föryngrande effekt.

Huvudingredienser

Produktinformation

En återfuktande och föryngrande ansiktsmask med 
Retinol 8

Verso Intense Facial Mask är en återfuktande ansiktsmask med en formula av hydrogel boostad med Retinol 8 för att ge huden en föryngrande effekt. Denna sheetmask återfuktar, förbättrar fastheten i huden och minimerar tecken på åldrande hud.

Så fungerar den

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än traditionellt retinol, men hälften så irriterande. Det kickar igång hudcellernas förnyelseprocess som stimulerar till att hudens egen produktion av kollagen ökar. Verso Intense Facial Mask är av hydrogel som liknar hudens egen sammansättning och gör att Retinol 8 samt övriga ingredienser snabbt går in i huden. Huden hålls återfuktad


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Applicera direkt på rengjord hud. Öppna förpackningen och ta bort den tunna skyddsfilmen. Placera hydrogelmaskens två delar jämnt över ansiktet. Täck inte ögon och mun. Ta bort den tjockare skyddsfilmen och låt masken sitta på i ungefär 20 minuter. Avlägsna den försiktigt och använd fingertopparna för att massera in eventuell kvarvarande produkt på huden. Alla Versos masker är fria från sulfater, syntetiska färgämnen, ftalater, GMO eller triklosan. Maskerna kan med fördel användas en eller två gånger i veckan.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är en ansiktsmask och hur fungerar den?

En ansiktsmask erbjuder djupgående hudvård för hela ansiktet.

Varför bör jag inkludera Verso Intense Facial Mask i min dagliga hudvårdsrutin?

Det är ett utmärkt sätt att ge ditt ansikte en intensivt föryngrande boost.

Hur förvarar jag Intense Facial Mask på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Återfuktande och föryngrande
Återfuktande och föryngrande
Återfuktande och föryngrande

Återfuktande och föryngrande

Ansiktsmasker är bra för att förbättra många typer av hudproblem. De är lika effektiva som spabehandlingar, men inte ens hälften så tidskrävande. Retinolboosten och den rika återfuktningen skämmer bort din hud riktigt ordentligt.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.