Verso Nourishing Experience Kit

Kits & sets

Verso Nourishing Experience Kit

500 SEK

Verso Nourshing Experience Kit är en introduktion till Versos produkter som stärker din hudbarriär där varje produkt har näringsrika och återfuktande egenskaper.

Funktion

Produktinformation

En introduktion till Versos näringsrika och fuktgivande produkter som stärker din hudbarriär

Verso Nourshing Experience Kit är en introduktion till Versos produkter som stärker din hudbarriär. Varje produkt har mycket näringsrika och återfuktande egenskaper och passar för alla hudtyper. Verso Nourishing Cream återfuktar effektivt och stärker hudbarriären, medan Verso Eye Cream förser den känsliga huden runt ögonen med extra näring. Verso Hydration Serum är perfekt för optimal och omedelbar återfuktning och Verso Micellar Water är smidig att använda när du vill avlägsna makeup eller orenheter.

Verso Micellar Water 30 ml

En effektiv och lugnande ansiktsrengöring som snabbt avlägsnar orenheter och lätt makeup. Genom att utnyttja den micellära teknikens förmåga att rengöra och återfukta på samma gång blir den dagliga rengöringen med Verso Micellar Water enkel och smidig att utföra.


Verso Nourishing Cream 15 ml

Verso Nourishing Cream är en intensivt näringsgivande creme för långvarig återfuktning på djupet. Formulan har en hög koncentration av niacinamid, nordiska havrelipider och oljor, vilka hjälper till att förbättra hudens skyddande barriär.

Verso Hydration Serum 10 ml

Verso Hydration Serum med niacinamid är ett mjukgörande serum som stärker hudens skyddsbarriär och ger och omedelbar och långvarig optimal återfuktning. Den återuppbygger kontinuerligt skyddsbarriären i huden och passar för torr hud. Detta serum förhindrar effektivt huden från att torka ut och lämnar den jämnare med ett yngre utseende.

Verso Eye Cream 7 ml

Verso Eye Cream är en rik formula med fukt- och näringsgivande egenskaper som förser den känsliga huden kring ögonen med omedelbar och långvarig näring. Den stärker hudens barriär och säkerställer en hälsosam fuktnivå. Verso Eye Cream är en perfekt mot torr hud och lämnar ögonområdet mjukt, smidigt och återfuktat.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Temp TestFreaks
SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.