Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit
Verso Body Collection Kit

Kits & sets

Verso Body Collection Kit

1 200 SEK

1 800 SEK

Verso Body Collection består av Versos favoritprodukter till kroppen i originalstorlek.

Kitet innehåller en skonsam men effektiv kroppsrengöring, en resultatinriktad peeling och en intensivt återfuktande bodylotion som gör huden mjuk, jämn och balanserad.
Funktion

Produktinformation

PRODUKTINFORMATION

Huden är kroppens största organ och täcker en yta på cirka två kvadratmeter. Dess viktigaste funktion är att skydda oss från yttre påverkan, hjälpa kroppen att reglera temperatur och känna beröring, värme samt kyla. Därför är det minst lika viktigt att ta hand om huden på kroppen som huden i ansiktet.

När vi utsätts för yttre miljöpåverkan kan vår hud lätt bli uttorkad. Dusch, rakning, uttorkande rengöringsmedel, riviga exfolierande produkter, allergener, föroreningar och UV-ljus kan bidra till torrhet och hudirritation. En torr och fuktfattig hud kan leda till obalanser och därmed öka risken för infektioner och känslighet.

Verso Body Collection Kit innehåller en hel uppsättning kroppsprodukter som vårdar din hud. Resultatet är en återfuktad, spänstig, jämn och lugn hud som lättare kan motstå yttre påfrestningar.

VERSO BODY OIL CLEANSER, 300 ML

Verso Body Oil Cleanser är särskilt utvecklad att vara en skonsam men effektiv kroppsrengöring att använda i duschen. Huvudingrediensen solrosolja är fuktgivande och mjukgör huden, salicylsyra (BHA) djuprengör och nordisk havre har en lugnande effekt. Verso Body Oil Cleanser gör huden ren, återfuktad och mjuk efter varje användning.

VERSO BODY PEEL, 150 ML

Verso Body Peel exfolierar huden milt men effektivt och gör huden jämn och len med synbar lyster. De aktiva ingredienser som AHA- och PHA-syra ger spänst, jämnare hudtextur och hudton samtidigt som huden blir återfuktad. Body Peel innehåller små och skonsamma exfolierande pärlor av korn från cellulosa och silica som ger en mild exfoliering som inte skadar huden.

Regelbunden exfoliering är viktigt för att huden optimalt ska kunna ta upp fukt och aktiva ingredienser från bodylotion och andra kroppsprodukter som appliceras efteråt. Verso Body Peel framhäver hudens naturliga lyster och gör huden mindre benägen att få inåtväxande hår och tilltäpptheter. Huden får direkt en återfuktad och mjukare känsla utan tecken på irritation.

VERSO BODY LOTION, 300 ML

Verso Body Lotion innehåller ingredienser som maximalt återfuktar och balanserar huden. Den sammetslena formulan med mild, frisk doft motverkar ett glåmigt och trött utseende samt stärker hudens motståndskraft mot yttre miljöpåverkan. Niacinamid (Vitamin B3) har utjämnande och utslätande egenskaper. Hydrolyzerat jästextrakt ger direkt och långvarig fukt, medan nordisk havre dämpar irritation med sina lugnande egenskaper.

ANVÄNDNING

Inled din kroppsrutin med att applicera Verso Body Oil Cleanser på fuktad hud och massera över hela kroppen. För att förhöja den exfolierande effekten av BHA-syran kan produkten ligga kvar och verkar i ett par minuter innan den sköljs av.

Följ upp med Verso Body Peel 1–2 gånger i veckan/vid behov. Applicera över hela kroppen eller utvalda områden där huden är i behov av exfoliering. Massera försiktigt med cirkulära rörelser och låt verka 2–3 minuter för ytterligare effekt. Skölj sedan av med ljummet vatten.

Tag därefter två pump av Verso Body Lotion och massera in i huden med cirkulära uppåtgående rörelser över hela kroppen för ökad lyster och silkeslen, återfuktad hud. Applicera med fördel på lätt fuktig hud.

Fullständig ingredienslista och produktinformation finns att läsa på respektive produktsida.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
För Frågor & Svar, besök varje separat produktsida.

Du kanske också gillar

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER