Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream

N°5 Eye

Verso Eye Cream

65.00 USD

Verso Eye Cream är en rik formula med fukt- och näringsgivande egenskaper som förser den känsliga huden kring ögonen med omedelbar och långvarig näring. Den stärker hudens barriär och säkerställer en hälsosam fuktnivå.

Huvudingredienser

Produktinformation

En näringsrik och fuktgivande ögoncreme

Verso Eye Cream är en rik formula med fukt- och näringsgivande egenskaper som förser den känsliga huden kring ögonen med omedelbar och långvarig näring. Den stärker hudens barriär och säkerställer en hälsosam fuktnivå. Verso Eye Cream är en perfekt mot torr hud och lämnar ögonområdet mjukt, smidigt och återfuktat.

Så fungerar den

Verso Eye Cream återfuktar och ger näring till ögonområdet för att upprätthålla en stark hudbarriär och hälsosam fuktnivå. Dess goda egenskaper kommer från en noggrant sammansatt kombination av fermenterad havre och jästextrakt som hjälper till att öka produktionen av hyaluronsyra.

Huvudingredienser

Havrelipiderna och oljorna från våra n


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Applicera försiktigt ett tunt lager runt ögonområdet för att dra nytta av formulans fuktgivande och föryngrande fördelar.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är en ögoncreme och hur fungerar den?

En ögoncreme förser den känsliga huden kring ögonen med näring och återfuktning samtidigt som den bidrar till att upprätthålla hudens barriär.

När ska jag använda Verso Eye Cream?

Använd ögoncremen regelbundet för att förhindra att huden kring ögonen blir uttorkad och torr.

Varför bör jag inkludera Verso Eye Cream i min dagliga hudvårdsrutin?

Huden kring ögonen är tre gånger tunnare än huden i resten av ansiktet och en ögoncreme bidrar till att skydda denna känsliga hud. Daglig kontakt med sol, vind och växlande temperaturer tenderar att torka ut huden kring ögonen. Verso Eye Cream är näringsrik och fuktgivande för att just motverka torrhet samt att hålla området både starkt och hälsosamt.

Hur förvarar jag Verso Eye Cream på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Näring och återfuktning
Näring och återfuktning
Näring och återfuktning

Näring och återfuktning

Huden runt ögonen är vårt mest känsliga hudområde, vilket gör det extra viktigt att använda vårdande ögonprodukter.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.