Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream
Verso Eye Cream

N°5 Eye

Verso Eye Cream

600 SEK

Verso Eye Cream är en rik formula med återfuktande och näringsgivande egenskaper för den ömtåliga huden runt ögonen. Den stärker hudens barriär samtidigt som den säkerställer en hälsosam fuktnivå i huden.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN NÄRANDE OCH ÅTERFUKTANDE ÖGONCREME

Verso Eye Cream är en rik formula med återfuktande och näringsgivande egenskaper för den ömtåliga huden runt ögonen. Den stärker hudens barriär samtidigt som den säkerställer en hälsosam fuktnivå i huden. Verso Eye Cream är perfekt för hud med benägenhet att bli torr. Den gör huden runt ögonen mjuk, smidig och återfuktad.

Så fungerar den

Verso Eye Cream återfuktar och ger näring till ögonområdet för att upprätthålla en stark hudbarriär och hälsosam fuktnivå. Dess goda egenskaper kommer från en noggrant sammansatt kombination av fermenterad havre och jästextrakt som hjälper till att öka produktionen av hyaluronsyra.

Huvudingredienser

Havrelipiderna och oljorna från våra nordiska länder innehåller en hög koncentration av antioxidanter, ceramider och fettsyror som är identiska med hudens. De ger utmärkt återfuktning och hjälper huden att återuppbygga sin skyddsbarriär. Jästextraktet ökar i sin tur produktionen av hyaluronsyra, stöder elastinsyntesen för att hjälpa huden att bättre stå emot yttre påfrestningar och gör att aktiva ingredienser lättare kan tas upp av huden. Resultatet är en mjuk, återfuktad och stärkt hud runt ögonområdet.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är en ögoncreme och vad gör den?

Vår ögoncreme håller huden runt ögonen i topptrim genom att ge den effektiv återfuktning och näring.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Eye Cream i min dagliga hudvårdsrutin?

För att den effektivt balanserar den ömtåliga huden runt ögonen, ett område som är tre gånger tunnare än den övriga huden i ansiktet. Den dagliga exponeringen för sol, vind och skiftande temperaturer tenderar att göra huden runt ögonen torr. Vår ögoncreme ger näring och återfuktar för att förhindra uttorkning och hålla huden runt ögonområdet starkt och hälsosamt.

När använder jag Verso Eye Cream?

Använd den regelbundet för att förhindra att huden runt ögonen blir torr och flagnar.

Hur förvarar jag Verso Eye Cream bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER