Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid

N°2 Daytime

Verso Daily Facial Fluid

950 SEK

En tunnare retinolcreme med lätt, sammetslen konsistens för hudföryngring och lyster. Den har formulerats med A-vitaminkomplexet Retinol 8, niacinamid, gurkmeja och hyaluronsyra.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN LÄTT OCH ÅTERFUKTANDE FORMULA MED RETINOL 8

En tunnare retinolcreme med lätt, sammetslen konsistens för hudföryngring och lyster. Den har formulerats med A-vitaminkomplexet Retinol 8, niacinamid och gurkmeja samt hyaluronsyra med hög och låg molekylärvikt för att skydda huden mot för tidigt åldrande. Verso Daily Facial Fluids lätta formula passar särskilt bra i klimat med högre luftfuktighet.

SÅ FUNGERAR DEN

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger så effektivt som vanligt retinol och hälften så irriterande. Det ökar hudens naturliga produktion av kollagen och bromsar dess åldrande väsentligt. Niacinamid reducerar överskott av talgproduktion. Det leder till att förstorade porer dras samman, risken för igentäppta porer minimeras och utslag förhindras, vilket gör hudens textur lenare och mjukare. Gurkmeja har utmärkta antioxidativa egenskaper och förhindrar fria radikaler att påverka huden negativt. Koncentrationen av hyaluronsyra med låg molekylärvikt är dubbelt så hög som i vår Day Cream. Detta är för att ge huden en möjlighet till ordentlig återfuktning och att förhindra igentäppta porer. Resultatet av Verso Daily Facial Fluid är en smidig hud och lyster. Verso Daily Facial Fluid innehåller samma aktiva ingredienser som Verso Day Cream men är särskilt utvecklad och formulerad med lättare oljor och lipider för att minska risken för att porerna täpps igen och hindra huden från att bli fet samtidigt som den erbjuder samma effekt och funktionalitet som Day Cream.

HUVUDINGREDIENSER

Förutom Retinol 8 innehåller Verso Daily Facial Fluid niacinamid och gurkmeja med anti-inflammatoriska, antioxidanta och barriärstärkande egenskaper. Den är också formulerad med högkvalitativ hyaluronsyra. Tack vare dess vattenbevarande förmåga kan hyaluronsyran förstärka gurkmejans antioxidanta fördelar.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är Verso Daily Facial Fluid och vad gör den?

Verso Daily Facial Fluid är en lätt, fuktgörande creme som huden lätt kan absorbera.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Daily Facial Fluid i min dagliga hudvårdsrutin?

Tack var dess unika formula med Retinol 8, niacinamid, gurkmeja och hyaluronsyra med låg och hög molekylärvikt, förmår Verso Daily Facial Fluid tillgodose hudens behov i varmare klimat där högre luftfuktigheten tenderar att orsaka igentäppta porer och oljig hud.

Hur förvarar jag Verso Daily Facial Fluid bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER