Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid

N°2 Daytime

Verso Daily Facial Fluid

110.00 USD

En tunnare retinolcreme med lätt och sammetslen känsla för en ungdomlig hy full av lyster. Med A-vitaminkomplexet Retinol 8, niacinamid och gurkmeja samt hyaluronsyra.

Huvudingredienser

Produktinformation

En lätt och återfuktande formula med Retinol 8

En tunnare retinolcreme med lätt och sammetslen känsla för en ungdomlig hy full av lyster. Den innehåller A-vitaminkomplexet Retinol 8, niacinamid och gurkmeja samt högmolekylär och lågmolekylär hyaluronsyra för att skydda huden mot för tidigt åldrande. Verso Daily Facial Fluids lätta formula passar extra bra i klimat med hög luftfuktighet.

Så fungerar den

Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektivt än traditionellt retinol, men hälften så irriterande. Det boostar hudens naturliga kollagenproduktion och bromsar hudens åldrande avsevärt. Niacinamid hjälper till att minska talgproduktionen och minimerar därmed stora porer, förhindrar tilltäppthe


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Använd på morgonen och/eller på kvällen. Applicera produkten på rengjord hud över både ansikte och hals. Verso Daily Facial Fluid kan kombineras med andra serum från Verso eller användas på egen hand. För normal till fet hy.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är Verso Daily Facial Fluid och hur fungerar den?

Verso Daily Facial Fluid är en lätt retinolkräm med fuktgivande egenskaper. Precis som Verso Day Cream har den en återfuktande effekt. Vad som skiljer Verso Daily Facial Fluid från Verso Day Cream är att den är skräddarsydd för varmare klimat och har en lättare och mjukare konsistens, vilket gör att den lättare tas upp av huden.

Varför bör jag inkludera Verso Daily Facial Fluid i min dagliga hudvårdsrutin?

Tack vare dess unika innehåll av Retinol 8, Niacinamid, gurkmeja samt högmolekylär och lågmolekylär hyaluronsyra hjälper Verso Daily Facial Fluid till att möta hudens behov i varmare klimat där högre luftfuktighet tenderar att orsaka tilltäppta porer och glansiga partier.

Hur förvarar jag Verso Daily Facial Fluid på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Boostar kollagenproduktionen
Boostar kollagenproduktionen
Boostar kollagenproduktionen
Boostar kollagenproduktionen
Boostar kollagenproduktionen

Boostar kollagenproduktionen

Versos hemlighet för att underlätta vardagen handlar om vårt unika A-vitaminkomplex Retinol 8.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.