Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution

N°2 Daytime

Verso Anti Pollution

500 SEK

Verso Anti Pollution är en lätt, fin mist som motverkar för tidigt åldrad hud orsakad av föroreningar i miljön.

Funktion
Volym

Produktinformation

SEN SKYDDANDE OCH STÄRKANDE MIST FÖR DAGLIG ANVÄNDNING

Verso Anti Pollution är en lätt, fin mist som motverkar för tidigt åldrad hud orsakad av föroreningar i miljön. Misten förhindrar förorenande metaller och gaser att tränga in i huden och ger ett extra skydd mot uttorkning och irritation samt håller rynkor borta.

SÅ FUNGERAR DEN

Genom att binda metaller för att förhindra hudkontakt, stärker Verso Anti Pollution hudens naturliga försvar mot oxidativ stress och förbättrar dess förmåga till avgiftning. Resultatet är att huden föryngras och får förbättrad motståndskraft. Verso Anti-Pollution är också återfuktande och hjälper huden att återställa dess naturliga pH-balans.

HUVUDINGREDIENSER

Den aktiva ingrediensen i Verso Anti Pollution är en metallbindande polymer. Det är en kraftfull antioxidant som avlägsnar fria radikaler och skyddar huden mot föroreningar i miljön.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Skaka flaskan och spraya en fin mist över ditt ansikte på morgonen efter din hudvårdsrutin, och efter att du sminkat dig. Sprayen bildar omedelbart en sköld som skyddar din hud mot de åldrande effekterna av skadliga fria radikaler och föroreningar i miljön.

how_to_module
Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är Verso Anti Pollution och vad gör den?

Anti Pollution är en mist som förhindrar förorenande metaller och små partiklar från att tränga in i huden.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Anti Pollution i min dagliga hudvårdsrutin?

Om du bor i ett område med mycket trafik kan det vara värt att överväga att använda en anti-pollution eftersom den ger din hud en återfuktande sköld mot föroreningar i miljön.

Hur förvarar jag Verso Anti Pollution bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn

Lars Fredriksson, grundare av Verso Skincare
Lars Fredriksson, grundare av Verso Skincare
Lars Fredriksson, grundare av Verso Skincare

Lars Fredriksson, grundare av Verso Skincare

“Ett effektivt sätt att hålla din hud ren är att använda Verso Anti Pollution. Den ger en skyddande sköld som hindrar mikropartiklar från att tränga in i huden samtidigt som den gör det lättare att tvätta bort partiklarna.”

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.