Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution
Verso Anti Pollution

N°2 Daytime

Verso Anti Pollution

50.00 USD

Verso Anti Pollution är en lätt, fin mist som hjälper till att skydda huden mot för tidigt åldrande orsakat av miljöföroreningar.

Huvudingredienser

Produktinformation

SKYDDANDE OCH STÄRKANDE MIST FÖR DAGLIG ANVÄNDNING

Verso Anti Pollution är en lätt, fin mist som hjälper till att skydda huden mot för tidigt åldrande orsakat av miljöföroreningar. Misten förhindrar föroreningar i form av metaller och gaser att tränga in i huden och skyddar samtidigt mot uttorkning, irritation och rynkor.

Så fungerar den

Verso Anti-Pollution verkar genom att binda metaller som annars riskerar att skada huden och stärker därmed hudens naturliga försvar mot oxidativ stress samt ökar hudens förmåga att avgifta sig. Resultatet är en föryngrad, mer motståndskraftig hud. Verso Anti-Pollution är också återfuktande och hjälper huden att återställa sin naturliga pH-balans.

Huvudingredienser

Den


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Skaka flaskan och spreja en lätt mist över ansiktet på morgonen efter avslutad hudvårdsrutin samt innan eller efter makeup. Sprejen lägger sig genast som en slöja över huden och skyddar den från ålderstecken orsakade av skadliga fria radikaler och miljöföroreningar.

how_to_module
Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är Anti Pollution och hur fungerar den?

Anti Pollution är en mist som förhindrar föroreningar som metaller och små partiklar att tränga in i huden.

Varför bör jag inkludera Anti Pollution i min dagliga hudvårdsrutin?

Om du bor I ett område med tung trafik kan det vara en bra idé att addera Anti Pollution till din rutin då den fungerar som en återfuktande slöja för din hud och skyddar huden från miljöföroreningar.

Hur förvarar jag Anti Pollution på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Skyddande och stärkande
Skyddande och stärkande
Skyddande och stärkande

Skyddande och stärkande

Att använda en Anti-Pollution är ett effektivt sätt att hålla huden ren. Den lägger sig som en skyddande slöja för att förhindra mikropartiklar från att tränga in i huden, samtidigt som den gör partiklarna lätta att tvätta av.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.