Verso Foaming Cleanser
Verso Foaming Cleanser
Verso Foaming Cleanser
Verso Foaming Cleanser
Verso Foaming Cleanser

N°1 Cleanse

Verso Foaming Cleanser

40.00 USD

Verso Foaming Cleanser är en mild ansiktsrengöring du kan använda varje dag. Den tar skonsamt bort lätt makeup samt orenheter och lämnar huden fräsch.

Huvudingredienser

Produktinformation

En effektiv och lugnande rengöring för daglig användning

Verso Foaming Cleanser är en mild ansiktsrengöring du kan använda varje dag. Den tar skonsamt bort lätt makeup samt orenheter och lämnar huden fräsch och redo för nästa steg i hudvårdsrutinen.

Så fungerar den


Verso Foaming Cleanser rengör huden utan att torka ut den. Den skummande formulan består av fruktenzymer som hjälper till att avlägsna orenheter och gör rengöringen ännu mer effektiv.

Huvudingredienser


Sheasmör fungerar mjukgörande på huden, medan fruktenzymerna har en peelande effekt som förbättrar hudens glow och lyster. Vitamin E skyddar i sin tur huden från att påverkas negativt av sol, gifter och föroreningar.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser

Användning

Ta en liten mängd av produkten i handflatan och tillsätt vatten för att arbeta upp ett skum. Tvätta ditt ansikte noggrant, skölj av med ljummet vatten och avsluta med en skvätt kallt vatten på huden. Rengöringen används som ett första steg i hudvårdsrutinen, innan du följer upp med andra produkter från Verso.

Temp TestFreaks
Frågor och svar
Varför är det viktigt att inkludera en ansiktsrengöring i min dagliga hudvårdsrutin?

Rengöringen är grunden i en hudvårdsrutin. Ditt ansikte bör alltid vara rent och fräscht innan du följer upp med andra hudvårdsprodukter eller makeup.

Var är en rengöring och hur fungerar den?

Som namnet antyder fungerar rengöringen renande på huden genom att avlägsna orenheter och lätt makeup. Den har också en lugnande effekt.

När ska jag använda en ansiktsrengöring?

Helt enkelt när du än känner ett behov av att rengöra huden. På morgonen, när du kommer hem efter jobbet, när huden utsatts för föroreningar eller efter en lång flygning.

Hur förvarar jag Verso Foaming Cleanser på bästa sätt?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra varumärken i min hudvårdsrutin?

Absolut, Verso är framtaget för att kunna fungera som bas i alla hudvårdsrutiner. Samtliga produkter kan kombineras både med de övriga produkterna i vårt sortiment och med produkter från andra varumärken.

Har ni några fler tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Vi tycker att det är viktigt att titta till hela ens livsstil för att förbättra den generella hudhälsan. Huden mår som allra bäst när du kombinerar kvalitativ hudvård med att tänka hälsosamt när det kommer till andra delar av livet som kan påverka huden, så som jobb, mat, alkohol, träning och sömn.

Rengörande och lugnande
Rengörande och lugnande
Rengörande och lugnande
Rengörande och lugnande
Rengörande och lugnande

Rengörande och lugnande

En bra hudvårdsrutin börjar med en ansiktsrengöring som lämnar huden ren och redo för kommande produkter.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER
 integritetspolicyn.