Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel
Verso Enzyme Peel

N°1 Cleanse

Verso Enzyme Peel

700 SEK

Verso Enzyme Peel med AHA- och PHA-syror är en varsamt exfolierande gel som ger huden spänst och fräschör. Enzympeelen avlägsnar döda hudceller, motverkar igentäppta porer.
Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

EN PEELING MED AHA & PHA SOM GER LYSTER OCH FÖRNYAR HUDCELLERNA

Verso Enzyme Peel med alfahydroxa (AHA) och polyhydroxa (PHA) syror är en varsamt exfolierande gel som ger huden spänst och fräschör. Enzympeelen avlägsnar döda hudceller, motverkar igentäppta porer och påskyndar cellförnyelsen. Resultatet är en slät och extra smidig hud med lyster.

SÅ FUNGERAR DEN

Alfa och Polyhydroxy är naturliga organiska syror som bidrar till att påskynda cellförnyelsen och öka produktionen av kollagen. Verso Enzyme Peel är formulerad med en mix av högkvalitativ AHA- och PHA-syror. Detta gör att enzympeelen varsamt kan exfoliera det yttre hudlagret och samtidigt påskynda hudens förmåga att motverka anhopning av döda hudceller.

HUVUDINGREDIENSER


Förutom Alfa- och Polyhydroxysyror, så innehåller Verso Enzyme Peel enzymer från granatäpple. Tack var de antioxidanta, hudförnyande, antimikrobiella och anti-inflammatoriska egenskaperna hos granatäpple, ökar enzymerna formuleringens effekt.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Frågor och svar
Vad är en enzympeel och vad gör den?

Verso Enzyme Peel är en exfolierande gel med alpha- och polyhydroxysyror. Den peelar huden varsamt och påskyndar cellomsättningen så att huden blir mjukare och får mer lyster.

Varför är det en bra idé att inkludera Verso Enzyme Peel i min dagliga hudvårdsrutin?

IPå grund av långvarig oskyddad solexponering och hudens åldrande, saktar hudens förmåga att förebygga anhopningen av döda hudceller ned. Genom att lägga till en peeling med alfahydroxa och polyhydroxa syror i din hudvårdsrutin, ger du huden ett effektivt verktyg för att påskynda cellförnyelsen och öka kollagenproduktionen. Resultatet är en väsentlig minskning av fina linjer och rynkor.

Hur förvarar jag Verso Enzyme Peel bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudens hälsa, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER