Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant
Verso Antioxidant

N°4 Boost

Verso Antioxidant

850 SEK

Verso Antioxidant Turmeric Booster är ett kraftfullt serum med omedelbar och långsiktig antioxidativ verkan. Berikad med gurkmeja och E-vitamin bekämpar den fria radikaler.

Funktion
Volym

Cruelty free

Vegansk

Fri frakt

Tillverkad i Sverige

Produktinformation

ETT ANSIKTSSERUM MED KRAFTFULL ANTIOXIDATIV EFFEKT

Verso Antioxidant Turmeric Booster är ett kraftfullt serum med omedelbar och långsiktig antioxidativ verkan. Berikad med gurkmeja och E-vitamin bekämpar den fria radikaler och förbättrar hudens fuktbevarande förmåga. Resultatet är en föryngrad frisk hud.

SÅ FUNGERAR DEN

Gurkmeja skyddar huden mot UV-strålning och dämpar inflammationer, medan E-vitaminet aktivt skyddar den yttre huden mot skadliga fria radikaler. Havrelipider och nordiska oljor med vattenbindande egenskaper reparerar och återställer huden. Detta serum har en lätt gelliknande formula som passar utmärkt för hud som lätt blir röd, ojämn eller påverkas negativt när den exponeras för sol. Gelen ger en hud som känns mjuk, smidig och slät.

HUVUDINGREDIENSER

Förutom gurkmeja och E-vitamin innehåller denna booster små mikroalger som aktiverar och förstärker hudens antioxidativa förmåga samt förser huden med kraftfulla antioxidanter och extra återfuktning.


Hudtyp
Funktion
Huvudingredienser
Temp TestFreaks
Frågor och svar
Vad är Verso Antioxidant Booster och vad gör den

Det är ett extra effektivt ansiktsserum i gelform berikat med en hög dos gurkmejakomplex och mikroalger som avvisar fria radikaler och främjar hudens återfraktande förmåga. Effekten är både omedelbar och långsiktig.

Varför är det en bra idé att inkludera Antioxidant Booster i min dagliga hudvårdsrutin?

Verso Antioxidant Booster utför grundarbetet med att skydda huden mot fria radikaler. Boostern minskar hudens exponering för yttre faktorer som orsakar för tidigt åldrad hud. Genom att förse huden med en antioxidant booster ökar du dessutom effekten hos andra produkter i din hudvårdsrutin.

När använder jag Verso Antioxidant Booster?

Dagligen i din hudvårdsrutin, på morgonen och precis innan du går och lägger dig, om det behövs.

Hur förvarar jag Verso Antioxidant Booster bäst?

I rumstemperatur.

Kan jag kombinera Verso med andra produkter i min hudvårdsrutin?

Ja, Versos produkter är framtagna för att ge en solid grund i varje hudvårdsrutin. Du kan kombinera alla våra produkter med varandra men också med produkter från andra varumärken.

Har ni några andra tips på hur jag kan förbättra min hudkvalitet?

Det är klokt att verkligen tänka igenom hur din livsstil ser ut. En genomtänkt hudvård är förstås alltid att rekommendera. Men din hud mår allra bäst när du kombinerar en genomtänkt hudvårdsrutin med ett hälsosamt förhållningssätt till andra delar av ditt liv som påverkar hudhälsan, såsom arbete, kosthållning, alkohol, träning och sömn.

Användning

Använd morgon och/eller kväll. Applicera ett par droppar på rentvättat ansikte. Kombinera med Verso Day Cream och/eller Night Cream, om det behövs.

SIGNA UPP & FÅ 15% RABATT PÅ DIN NÄSTA ORDER